BACKUP

Wij verzorgen uw Online Backup tegen een laag tarief per maand, dus er komen geen onverwachte kosten bij. Zo weet U precies waar U aan toe bent. Verloren gegevens haalt u makkelijk terug uit de Backup die wij voor U kunnen verzorgen. U kunt zorgeloos aan de slag, want de backup draait automatisch. Of het nu gaat om de database met klantengegevens, software programma’s of de administratie. alle gegevens worden veilig opgeslagen in de Online Backup server.

Wat doet onze software?

 • Backups verlopen automatisch volgens schema, menselijk handelen wordt overbodig. Per taak kan de frequentie aangegeven worden. Eenmaal ingesteld werkt het volledig automatisch.
 • De data staat veilig in gecertificeerde datacenters. Bovendien wordt alle data beveiligd met encryptie, zelfs als deze nog onderweg is naar de opslaglocatie.
 • Automatische rapportages in de software en via E-mail zorgen ervoor dat U altijd op de hoogte blijft van de status en voortgang van uw backups.
 • Onze software is beschikbaar voor Microsoft Windows, Apple OSX en Linux. Tevens kan de software backups maken van een MS Exchange en MS SQL Server zonder de operationele processen te onderbreken.
 • Uw gegevens zijn veilig bij brand of waterschade

  Uw back-ups zijn altijd en overal beschikbaar

  Automatische backups van belangrijke bestanden

  Opslag in beveiligde datacenters in Nederland

  Als U kiest voor Online Backup, dan ben U verzekerd van de beste support. Een team van deskundige en ervaren medewerkers staat voor U klaar, zowel telefonisch als per e-mail. Welke vraag U ook heeft.

  De Praktijk bewijst het, wij zijn U graag van dienst

  Beoordeling: “Als er iets aan de hand is zijn ze er direct, ze doen meer dan je mag verwachten en komen altijd hun beloftes na”