CLOUD

Door in de Cloud te werken, beschikt U altijd en overal over uw applicaties en documenten op een veilige en betrouwbare manier.

Cloud werken betekent dat u overal ter wereld, vanaf iedere willekeurige werkplek kunt werken zoals U dat op kantoor ook zou doen. Met ‘Werken in de Cloud’ heeft U hetzelfde bureaublad, programma’s en documenten en dezelfde manier van werken ongeacht waar u bent. ‘De Cloud’ biedt namelijk een online werkplek, voorzien van regelmatige back-ups en veilige toegang tot uw bestanden en programma’s. Een Cloud werkplek is precies op uw wensen aan te passen. U bent flexibel om medewerkers toe te voegen of te verwijderen indien nodig. U kunt kiezen voor een enkele applicatiehosting, maar ook voor een compleet ingerichte online werkplek.

Een Cloud werkplek is handig, want zo kunt U niet alleen op iedere willekeurige werkplek aan de slag, maar hoeft U ook niet op allerlei verschillende laptops en computers dezelfde programma’s te installeren. U opent gewoon uw online werkplek in de Cloud en U kunt direct verder werken. Zo creëren we voor U op efficiënte wijze overal een stabiele werkplek. Even inloggen en direct aan de slag.

Daarnaast maakt het werken in de Cloud het mogelijk om grote bestanden te delen en aan dezelfde bestanden te werken met collega’s of projectgenoten omdat al uw programma’s en bestanden centraal opgeslagen staan in de Cloud.

Cloud opslag: Een schaalbare opslag, beveiligd en overal beschikbaar. De Cloud is een online werkgebied, een plek op internet waar U bestanden op kunt slaan. Dit gedeelte is afgeschermd van de rest van de wereld, alleen U of mensen die toestemming hebben kunnen bij deze gegevens. De gegevens staan op een streng beveiligde server zodat niemand zomaar bij uw bestanden of programma’s kan komen.

Cloud hosting: Geen volle schijven, handmatige upgrades of gecrashte servers en verloren data meer, met Cloud hosting voorzien we U in een schaalbare omgeving. Bij piekbelasting van uw omgeving schalen we snel een eenvoudig op.

Private Cloud: Wilt U werken in de Cloud, maar zelf de controle houden over de beveiliging, updates en data? Dan is de Private Cloud een goede oplossing voor uw onderneming. Met een Private Cloud richten wij een schaalbare, redundante en sterk beveiligde omgeving in specifiek voor uw organisatie. Interest ICT biedt tal van mogelijkheden aan om dit te bereiken, wij kunnen alle Linux en Windows gebaseerde branche-specifieke applicaties voor U hosten en beschikbaar maken in en via de Cloud.

Meer weten over de mogelijkheden van werken via een werkplek in de Cloud? Neem vrijblijvend contact met ons op, we leggen U graag uit hoe het werkt en welke mogelijkheden er zijn. Ons team bestaat uit klantgerichte experts die snel kunnen schakelen. Zo bieden we service waar onze klanten al jaren voor terug blijven komen.

De Praktijk bewijst het, wij zijn U graag van dienst

Beoordeling: “Het team van Interest ICT is erg servicegericht en heeft een snelle respons. Ook buiten kantoortijden bieden ze snel ondersteuning als we ze nodig hebben”