WIE WE ZIJN

Onze centrale missie is dat onze klanten zich, volledig vrij van technologische barrieres, kunnen wijden aan de kansen en uitdagingen in hun bedrijf. Wij bieden onze klanten daarom oplossingen van een ongekende breedte: van consultancy tot uitvoering, van hard- tot software, van ontwikkeling tot en met de implementatie. Ondernemingen die kiezen voor Interest ICT, beschikken over een aanspreekpunt en een eindverantwoordelijke partner in automatiseringsprojecten.

Interest inspireert organisaties fundamentele verbeteringen aan te brengen in de manier waarop ze werken, en automatiseert de voorwaarden om slagvaardiger te opereren en beter te presteren.

Overal is een betrouwbare ICT-infrastructuur onmisbaar geworden. Veranderingen aan die structuur, zoals het overgaan op nieuwere systemen of andere platforms, hebben vaak forse consequenties. Tegelijkertijd worden er aanvullende eisen gesteld aan de functionaliteit, mobiliteit en de snelheid waarmee veranderingen moeten worden doorgevoerd.

Interest heeft een jarenlange ervaring op het gebied van migraties en installaties. Door die ervaring heeft Interest een geheel eigen bewezen methodiek ontwikkeld, zekerheid wat betreft het eindresultaat, de afgesproken doorlooptijd, de totale investering in apparatuur en diensten.

Onze kwaliteit is uw kwaliteit. Onze klanten zijn verzekert van directe, kosteloze en goede technische ondersteuning. Maar onze inzet stopt niet wanneer de werkzaamheden klaar zijn, een proces van kwaliteitsbewaking en verbetering is onze input voor continuiteit.

De Praktijk bewijst het, wij zijn U graag van dienst

Beoordeling: “Interest doet gespecialiseerd werk voor ons bedrijf. Met onze omvang & uitdagingen zijn er weinig aanbieders die onze omgeving zo goed kunnen beheren”