WEB HOSTING

Webhosting is het onderbrengen van uw website op een server die permanent verbonden is met internet. Op die manier is de website bereikbaar voor alle bezoekers. U huurt ruimte op een van onze servers, Interest ICT zal de server beheren en zorgen dat uw website veilig bereikbaar is. Voor het hosten van een website hoef U geen verstand te hebben van servers of de configuraties, wij regelen het allemaal voor U.

Naast onze volledige pakketten geniet U natuurlijk van de beste ondersteuning. Onze ervaren medewerkers helpen U altijd graag verder en gaan door totdat uw probleem echt is opgelost. De Hosting wordt direct aangemaakt, zo kan U direct aan de slag met uw website en bent U binnen no-time online. Zo doen wij dat.

Een domeinnaam is een naam die verwijst naar een locatie op het internet. Hij bestaat uit een unieke naam en een extensie (bijvoorbeeld .nl). Om een domeinnaam te kunnen gebruiken is het nodig dat U de gewenste domeinnaam laat registreren. Na de registratie is uw domeinnaam alleen van U. De registratie brengt vele voordelen mee, denk daarbij aan: Email, een professionele uitstraling en tal van commerciële mogelijkheden.

Met een SSL-certificaat versleutelt U de verbinding naar Uw website, zodat gegevens beschermd worden verzonden. Ook voor SSL kunt U een beroep op ons doen. Heeft U op dit moment een website ondergebracht bij een andere provider en wilt U dat wij de website migreren, dan kunnen wij dat voor U uitvoeren.

De Praktijk bewijst het, wij zijn U graag van dienst

Beoordeling: “Fijn dat ze zo snel kunnen schakelen, flexibel & vlot in het bieden van oplossingen”