NETWERK BEHEER

Speelt U met de gedachte om uw complete ICT beheer uit te besteden of heeft U behoefte aan meer technische kennis binnen uw bedrijf? Het team van Interest ICT bestaat uit ervaren specialisten die zich goed kunnen verplaatsen in de wensen en doelen van de klant. Altijd bereikbaar voor advies en ondersteuning, zo kunt U uw netwerk met een gerust hart uit handen geven.

Onder een netwerk verstaan we de infrastructuur van Servers, Werkstations, Netwerkapparatuur en Bekabeling. Wij hanteren een proactieve aanpak, wat betekent dat wij uw ICT-omgeving remote monitoren en preventief onderhouden. Mocht er toch een storing of defect zijn, dan staan wij altijd 24/7 voor u klaar om het probleem op te lossen.

Onze rol als netwerkbeheerder kan varieren, we kunnen technische ondersteuning leveren bij problemen, maar u ook op strategisch niveau adviseren over de opzet, groei en inrichting van uw netwerk.

Onze ervaren systeembeheerders houden uw systeem volledig up-to-date. Door preventief onderhoud kunnen wij veel problemen al oplossen nog voor U er hinder van ondervindt. Technologie ontwikkelt zich razendsnel. Ons team van experts zijn op de hoogte van alle technologische ontwikkelingen en netwerkspecificaties. Zo zorgen we dat uw netwerk goed functioneert.

Samen met u bepalen wij de juiste mate van netwerk beveiliging. Waar ligt voor uw organisatie de grens tussen gebruiksgemak en het niveau van beveiliging? We kijken naar het soort informatie van de organisatie, maar ook naar het draagvlak en wetgeving waaraan de organisatie moet voldoen. Dat is data security van Interest ICT.

Bovendien adviseren wij onze klanten over de juiste deugdelijke apparatuur en staat Interest ICT klaar om u volledig te ontzorgen. Daarbij horen uiteraard de werkplek computers met bijbehorende applicaties, maar ook de bekabeling, telefoons, printers, verbindingen, beveiliging en modems.

De Praktijk bewijst het, wij zijn U graag van dienst

Beoordeling: “Interest ICT is een belangrijke ondersteuner voor de bedrijfsvoering. Echte techneuten die snel kunnen schakelen!”